tab links tab home tab bedrijfsinfo tab algemeen tab zakelijk tab particulier tab rechts
tab lijn

In Nederland worden jaarlijks ruim 10 miljoen goederen gestolen !
Het betreft allerlei soorten goederen: auto's, caravans, fietsen,
scooters, computers, gsm's, laptops, printers, filmapparatuur
enz., enz.

 

Het grootste deel van deze goederen komt vervolgens in de illegale handel terecht en komt nooit meer terug bij de eigenaar. Er is nu een heel eenvoudige maar zeer effectieve methode om te voorkomen dat ook u op een onzalig moment ontdekt dat eigendommen van u verdwenen zijn.

 

PERMANENTMARK

Met dit systeem, een Europese primeur, kunt u zelf identificatienummers aanbrengen op de meest uiteenlopende goederen. De PERMANENTMARK identificatienummers zijn niet storend, duidelijk zichtbaar en absoluut onuitwisbaar. Dit maakt uw eigendommen voor het dievengilde uiterst riskant en dus volstrekt oninteressant om mee te nemen.

WAT IS EEN PERMANENTMARK SET

Met een PERMANENTMARK set kan iedereen, razendsnel en kinderlijk eenvoudig, een professionele codering aanbrengen op de meest uiteenlopende goederen. Bij iedere PERMANENTMARK set zit een zeer duidelijke handleiding. Zelfs als u twee linkerhanden heeft, kan er niets misgaan! De eenvoud zelf: u hoeft slechts de zelfklevende PERMANENTMARK identificatiesjablonen op uw eigendom te plakken, met de bijgeleverde penseel de speciale PERMANENTMARK pasta er over heen te smeren, de identificatiesjablonen te verwijderen en het karwei is geklaard!

 

AANBEVOLEN DOOR DE POLITIE

De politie beveelt het toepassen van de PERMANENTMARK systemen van harte aan als een zeer doeltreffend wapen tegen het voortdurend toenemend aantal diefstallen, zowel nationaal als internationaal. Op advies van de politie worden bij ieder PERMANENTMARK set speciale duurzame vinyl waarschuwingsstickers meegeleverd. Dit vergroot de afschrikkende werking voor dieven en helers, want in een vroeg stadium vestigt u er al de aandacht op dat uw eigendommen blijvend zijn gemerkt en beschermd met PERMANENTMARK.

NIET DUUR

Iedere PERMANENTMARK set is een maatproduct. Elke PERMANENTMARK set wordt afzonderlijk verpakt en verstuurd per PostNL. Alle prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten. Wij sturen met iedere zending een rekening mee. DUS: NIET VOORUIT BETALEN

ZEVEN PERMANENTMARK SETS

Voor uw AUTO - CARAVAN - CAMPER - BOOT - FIETS, BROMFIETS / SCOOTER - THUIS en voor BEDRIJVEN !


tab lijn
bulletAlgemene informatie